Om os

Fuglekvarterets Grønne Forening er netop nu i sin spæde start, og vi har afholdt stiftende generalforsamling mandag d. 24. november 2014. Foreningen starter med hjælp fra Områdefornyelse Fuglekvarteret, men på sigt skal det blive en helt selvkørende brugerdrevet forening.

Som det fremgår af vores formålsparagraf arbejder vi for et grønnere Fuglekvarter – bl.a. ved at starte en fælles byhave!

“Foreningens formål er at støtte en grøn udvikling i Fuglekvarteret. Foreningen skal ligeledes støtte udbredelsen af kendskab til planter og dyrkning, samt støtte en økologisk og bæredygtig tilgang. Den skal fungere som en platform for samarbejde og vidensdeling blandt Fuglekvarterets beboere og andre lokale aktører, samt igangsætte grønne aktiviteter til gavn for kvarteret og dets beboere. Desuden vil foreningen tage ansvar for organisering og drift af en eller flere fælles byhaver i Fuglekvarteret.

Foreningen skal bygge på værdier som fællesskab, mangfoldighed og gavmildhed. Vi ønsker at foreningen skal være med til at skabe fællesskaber på tværs i kvarteret. Vi ser mangfoldighed på alle niveauer som et positivt bidrag til foreningen, og ønsker at vi hjælper hinanden og deler de ressourcer, vi har. Det skal også tydeliggøres i foreningens aktiviteter, organisering og kommunikationsveje at vi søger at afspejle områdets varierede beboersammensætning.”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s